Om oss

Vi er et autorisert regnskapsbyrå som leverer rådgivning, økonomi-, lønns og administrasjonstjenester til små og mellomstore bedrifter. Uansett om du trenger bokføring, rådgivning eller skatteplanlegging, kan du være trygg på at vi gir deg den beste servicen og leverer tjenester av høy kvalitet. 

Vi er lokalisert i Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim.

Vi sørger for at tallene stemmer, så kan du konsentrere deg om kjernevirksomheten.

I en hektisk arbeidshverdag har du sannsynligvis mest lyst til å konsentrere deg om kjernevirksomheten din. Vi er her for å ta hånd om resten. Med Rett Regnskap på laget får du hjelp til alt fra regnskap og rappportering, til fakturering, lønnskjøring og andre administrative oppgaver. 

Vi er et sterkt autorisert fagmiljø som består av sju dyktige medarbeidere med bred kompetanse og lang erfaring fra de fleste områdene innen regnskap. økonomistyring og lønn. Sammen finner vi en ideell arbeidsfordeling som passer for akkurat deg og din arbeidshverdag. 

Har du kontroll på økonomien?

Mange av kundenen våre, som gjerne er små og mellomstore bedrifter, har ikke ressurser til å ansette egne regnskaps-førere. Økonomirapportering er tidkrevende, og det er avgjørende at regnestykket går opp. Noen av kundene våre velger å sette bort alt av øknonomi- og administrasjonsarbeid til oss. Andre har behov for rådgivning og bistand til de meste kompliserte oppgavene, som f.eks. årsoppgjør, skatteregler, firmaregistrering og bokettersyn. Som et autorisert regnskapsbyrå med lang fartstid, er dette områder hvor vi har både kompetanse og erfaring til å levere effektive tjenester av høy kvalitet. 

Ansatte

Trond Legran

Daglig leder / Statsautorisert regnskapsfører

Odd Ivar Rypdal

Statsautorisert regnskapsfører

Wenche Hojem

Statsautorisert regnskapsfører

Heidi Rønning

Kontoradministrator/ regnskapsmedarbeider

Stig Roar Hakkebo

Statsautorisert regnskapsfører

Anita Solheim Svee

Regnskapsmedarbeider

Helge Pedersen

Statsautorisert regnskapsfører

Våre samarbeidspartnere

Regnskapsbransjen har endret seg mye de siste årene og er i stadig endring, i takt med digitalisering og nye teknologitrender. Vi i rett regnskap følger med på disse trendene og har god kompetanse på digitale og skybaserte regnskapssystemer. 

For å ivareta denne utviklingen har vi sterke samarbeidspartnere/leverandører i ryggen.