Hjem

Våre tjenester

Noe vi kan

Bla bla blabla med et riktig ikon

noe mer vi kan

Bla bla blabla med et riktig ikon

enda mer vi kan

Bla bla blabla med et riktig ikon

Om oss

Vi er et regnskapskontor med 6 medarbeidere lokalisert i Sorgenfriveien 9 i Trondheim. Vi skal være en foretrukket og seriøs samarbeidsparter for små- og mellomstore bedrifter/ virksomheter. Vi kan ta hånd om stort sett alt som er knyttet til regnskap og økonomi i din bedrift, forening eller organisasjon, slik at du kan konsentrere deg om kjernevirksomheten i din virksomhet.

Skulle du ha egne ressurser til å ta hånd om enkelte regnskapsoppgaver selv, så kan vi skreddersy løsninger som er tilpasset deg, slik at du tar hånd om noe selv og vi tar resten.

Foruten å ivareta ordinære regnskapstjenester så kan vi også bistå deg som er i ferd med å starte opp egen virksomhet. Vi tilbyr rådgivning rundt valg av type organisasjonsform, dokumenthåndtering og stiftelse av virksomheten. Ta gjerne kontakt for en uforbindtlig prat.

Ansatte
Odd Ivar

Odd Ivar Rypdal

Odd Ivar Rypdal er autorisert regnskapsfører, og i tillegg selskapets daglige leder. Odd Ivar har 25 års erfaring i bransjen, og har tidligere eid og drevet regnskapsfirma som ble kjøpt opp av et større byrå. I 2016 syntes han det var på tide å være sin egen sjef igjen, og startet opp Rett Regnskap AS. Han har opparbeidet seg en svært allsidig og kompetanserik erfaring innenfor faget. Odd Ivar er en god diskusjons-/samarbeidsparter å ha med seg for stort sett alle som har behov for tjenester/rådgivning innen lønn, skatt og regnskap. Ta gjerne kontakt med Odd Ivar for en nærmere prat, ory@rettregnskap.no.

Heidi

Heidi Rønning

Heidi ble ansatt i Rett Regnskap i oktober 2018, og har før den tid vært tilknyttet selskapet gjennom sitt eget selskap, HR Vikar AS, siden januar 2017. Heidi har en svært bred erfaring innen kontoradministrasjon, service og tilrettelegging og jobber som regnskapsmedarbeider i en 60% stilling.

Wenche

Wenche Hojem

Wenche ble en del av teamet i Rett Regnskap i desember 2018. Wenche er autorisert regnskapsfører og har bokstavelig talt fått debet og kredit «inn med morsmelka» ved å bli født inn i en familie som drev eget regnskapsbyrå. Wenche har bistått små- og mellomstore bedrifter med regnskap, lønn og rådgivning stort sett i hele sin yrkesaktive karriere og er et svært godt tilskudd til teamet i Rett Regnskap.

Korona: Informasjon fra din regnskapsfører

Kjære samarbeidspartner, Koronaviruset har ført til mange utfordringer for norsk næringsliv. For deg som driver virksomhet har situasjonen store konsekvenser, blant annet i form av permitteringer og redusert omsetning. Som…